את היא סדרת מסתורין-פשע עם דרמה מהודקת, שמחזיקה את הצופה על קצה הכיסא באמצעות מתח פסיכולוגי ואווירת סוד מתמשך. במרכז נמצא בחור שמצליח להיראות מקסים, כמעט בלתי מזיק, אבל מתברר שהוא מסוכן בטירוף כשהוא מחליט שהוא רוצה מישהו או משהו. העלילה נעה בין רצון לשלוט בנרטיב ובמרחב של האחר לבין המחירים שהאובססיה גובה, כשכל פרק מוסיף שכבה חדשה של אי-ודאות ומקרב את הדמויות לרגע שבו הדברים מתפוצצים.
מה שהופך את את למומלצת הוא הצירוף של יוצרים כמו Greg Berlanti ו-Sera Gamble, לצד צוות שחקנים שמסוגל לשאת גם את הכריזמה וגם את האיום. Penn Badgley מוביל את הסדרה עם נוכחות שמצליחה להיות גם מושכת וגם מטרידה, בעוד ש- Charlotte Ritchie, Griffin Matthews, אנה קמפ ומדליין ברואר מוסיפות עומק דרך דמויות שמגיבות לאובססיה בדרכים שונות, ולעיתים גם במחיר אישי. זה לא מותחן “רק” של פשע; יש כאן התעסקות מתמשכת במניעים, באובססיה ובמה שקורה כשאדם מאמין שהוא יודע מה נכון לאחר. גם העובדה שמדובר ב-5 עונות ו-50 פרקים מאפשרת בנייה של מתח לאורך זמן, כך שהסקרנות לא נשארת רגעית אלא מתעצמת.
הסדרה מתאימה במיוחד לערבים שבהם בא לכם להיכנס לסיפור אפל, אינטימי ומותח, כזה שמבקש מכם להיות חדים ולשים לב לפרטים. היא עובדת מצוין לצפייה עם מי שאוהב לדון בעלילה תוך כדי, או לבד כשמחפשים משהו שמחזיק תשומת לב עד הסצנה האחרונה. אם אתם נמשכים למסתורין ופשע עם דרמה פנימית חזקה, את היא בחירה מצוינת להתחיל היום ולהמשיך לעוד פרק בלי להרגיש שאתם “רק עוברים הלאה”.