דוכן הנשיקות 3 הוא קומדיה רומנטית שמחזיקה את הלב במקום הנכון ומצליחה גם להצחיק בדרך. האווירה נשענת על תחושת “הרגע האחרון לפני שינוי גדול”: אל נחושה לנצל את הקיץ בבית לפני שהיא נוסעת לקולג’, ובונה רשימת משימות שמטרתה לא רק ליהנות, אלא גם לעשות סדר ברגשות ובקשרים. בתוך הקצב הקליל יחסית, הסרט עוסק בשאלה מה נשאר באמת כשממשיכים הלאה, ומה המחיר של החלטות שמתקבלות מתוך התרגשות או פחד.
מה שמייחד את הסרט הוא האנסמבל של השחקנים והדינמיקה סביב הקשר בין לי ונואה, כפי שהתקציר מכוון אליה. Joey King מובילה את הסיפור בתור אל, כשמולה Joel Courtney ו-Jacob Elordi נותנים גוון רגשי שמתחבר לבלגן המתוק של גיל ההתבגרות והלבטים. Molly Ringwald ותוספות נוספות כמו Taylor Zakhar Perez ו-Meganne Young מרחיבות את העולם של “הבית לפני הקולג’”, כך שהמסע מרגיש אישי ולא רק רומנטי. העניין המרכזי הוא לא רק מי עם מי, אלא מה קורה כשמנסים להפיק את המרב מהקיץ, ומבינים שלפעמים דווקא הרגעים הבלתי צפויים משנים את התמונה.
הסרט מתאים לערב קליל שבו רוצים רומנטיקה עם נגיעה של דרמה רגשית, בלי להכביד יותר מדי. זה בחירה טובה לצפייה בבית עם חברים או עם בן או בת זוג, במיוחד אם בא לכם משהו שמדבר על סיום פרק ותחילת פרק חדש, דרך קומדיה ומצבים שמרגישים קרובים. קחו זמן, תנו לסיפור לזרום, ותגלו איך הקיץ האחרון מכתיב את ההמשך.