תשוקות הוא מותחן-דרמטי שמתחיל במקום מוכר: חיים של עורכת דין נשואה שמנסה לשמור על סדר ומשמעת. אבל מהר מאוד העלילה מתהפכת, כשהיא מתחילה לנהל רומן עם המורה לשחייה של בתה. האווירה נשענת על מסתורין הולך ומעמיק, עם מתח שמצטבר לאט ואז מתפרץ לכיוון של מערכת יחסים שמאבדת פרופורציות. בתוך 97 דקות, הסרט בוחן את המחיר של תשוקה לא מנוהלת, ואת האופן שבו החלטה אחת בחשאי יכולה לגרור שרשרת של טעויות, שקרים ואובדן שליטה.
מה שמייחד את תשוקות הוא השילוב בין דרמה פסיכולוגית לבין מנגנון של משחק מעוות. הבימוי של Teresa Simone בונה תחושה של “משהו לא מסתדר”, גם כשהדמויות עדיין משוכנעות שהן יכולות לשלוט בסיפור. את האחיזה הרגשית נותנים צוות שחקנים מגוון ועוצמתי: Ludwika Paleta מובילה את הסיפור, לצדה José María Yázpik, Óscar Casas, Leonardo Ortizgris, Matías Coronado ו-Pilar Pascual. העובדה שהרומן נוגע גם למעגל המשפחתי דרך בתה מוסיפה שכבה של לחץ מוסרי ואישי, ומכניסה את כולם לתוך אותו חוסר ודאות.
הסרט מתאים במיוחד לערב שבו בא לכם משהו אינטנסיבי ולא מתרחק מהחיים עצמם: דרמה עם מסתורין, שמחזיקה את הצופה במתח עד הסוף. צפייה לבד יכולה לעבוד מצוין למי שאוהב לעבד את הדינמיקה וההחלטות, אבל זה גם סרט טוב לראות עם בן או בת זוג או חבר קרוב, כדי לדבר אחרי הצפייה על מה גרם לדמויות לאבד שליטה ואיפה בדיוק המשחק יצא מכלל שליטה. אם אתם מחפשים סיפור חד, אפל ומסקרן, תשוקות הוא בחירה חזקה.