מוות אכזרי אש
לאחר מותו של בעלה, אישה מחפשת נחמה בבית משפחת בעלה המנוח, הממוקם במקום מבודד. אך כאשר בני המשפחה מתחילים להפוך בזה אחר זה לישויות שטניות - המפגש המשפחתי הופך לסיוט מהגיהינום. בתוך הכאוס, היא מגלה שהנדרים שנשבעה בחייה ממשיכים לרדוף אותה… גם לאחר המוות.
מואנה
ב״מואנה״, עיבוד הלייב-אקשן של דיסני לסרט האנימציה המועמד לאוסקר והאהוב, מואנה נענית לקריאתו של האוקיינוס ויוצאת לראשונה, למסע מעבר לשונית שמקיפה את האי שלה 'מוטונוי' יחד עם האל למחצה הידוע לשמצה מאווי למסע בלתי נשכח במטרה להשיב שגשוג לעמה.
אנולה הולמס 3
אנולה הולמס נוסעת להתחתן במלטה, אבל התלאות באות בעקבותיה: שרלוק נעלם, והיא נשאבת לחקירת המקרה המסוכן שמשבש לה את התוכניות.
האח הקטן
חייו המושלמים לכאורה של סוכן נדל"ן לחוץ מתהפכים כש"אחיו הקטן" החביב אך הכאוטי צץ לפתע מחדש.
חדש ולוהט
בחירת העורכים
-
סוללת הקרחסדרה · 4 בيوليو -
תחייה מובטלת: אם הייתי בעולם אחר הייתי רציני!סדרה · 4 בيوليو -
לוק אפסדרה · 4 בيوليو -
דמי משלוחסרט · 4 בيوليو
מר קים בוס
השבוע ב-Netflix מומלץ לצפות בסדרת מר קים בוס, שמחברת בין הומור חד להתבוננות אנושית על עבודה, שאיפות ושינויים קטנים שמשנים הכול. כל פרק נשען על דמויות עם עומק וקצב שמחזיק עד הסוף.
קראו סקירה מלאה ←בקולנוע השבוע
בקרוב לקולנוע
רשימות נבחרות
ביקורות אחרונות
מכה ויראלית תפסה אותי בזכות שילוב חד בין דרמה לאקשן, כשכל פרק מרגיש כמו מרוץ נגד הזמן: הרגעים שבהם הפוסט הויראלי מתגלגל הלאה, מול המחיר האישי שהוא משלם. זה מתאים במיוחד למי שאוהב סיפורים על נחישות וכוח של קהל, ורוצה משהו שמתחיל בתחושת לחץ ובסוף נותן תקווה בלי לרכך את המציאות. אם אתם במצב רוח של מתח חברתי והרפתקה אורבנית עם קצב גבוה, זו בחירה מצוינת.
פרסי ג’קסון והאולימפיים (2023) היא סדרה שמרגישה כמו הרפתקה משפחתית עם קצב של אקשן, אבל עם לב אמיתי: פרסי לא רק נלחם במפלצות, הוא מתמודד עם שייכות, פחדים ושאלות על זהות. זה מתאים במיוחד אם אתם אוהבים פנטזיה ומיתולוגיה שמקבלות טוויסט מודרני, ורוצים ערב קליל-מתוח שמתקדם במסע ברחבי אמריקה. מושלם במצב רוח של משהו שמרים, עם רגעים רגשיים שגורמים להישאר עד הפרק הבא.
מגנוליות מופלאות היא סדרה שמרגישה כמו שיחה ארוכה עם חברות טובות: חום אנושי, דרמות משפחתיות וקפיצות קטנות של תקווה בתוך עיירה דרומית. היא ממש מתאימה למי שאוהב דרמה רגשית וקשרים מורכבים בין נשים, במיוחד כשבא לך מצב רוח של חמלה ולא של אקשן. אם בא לך לצפות בפרקים שמחזיקים אותך עם דמויות אמיתיות שממשיכות לבחור מחדש גם כשקשה, זה בדיוק זה.
הספר הירוק הוא סרט שמצליח להיות גם מצחיק וגם מרגש בלי לאבד את הלב, בעיקר בזכות הדינמיקה בין דון לטוני והאווירה המוזיקלית שמלווה את הדרך הדרומית. זה מתאים במיוחד כשבא לך משהו קליל יחסית אבל עם תת-טקסט חזק על גזענות וכבוד, ושאת/ה במצב רוח לערב של שיחה אחרי, לא רק בידור.
מיקי 17 הוא שילוב נדיר של מדע בדיוני עם הומור עוקצני ואקשן מהיר, כשכל סצנה בונה עוד שכבה של מסתורין סביב הרעיון של עבודה שממשיכה גם כשלא אמורים להמשיך. זה מתאים במיוחד למי שאוהב סרטים שמתחילים כהרפתקה קלילה יחסית ואז מתחילים לשאול שאלות כבדות בלי לאבד קצב. אם בא לך מצב רוח של מתח מצחיק ומפתיע, עם הרבה אנרגיה, זה בדיוק הכיוון.
מה בא לכם לראות הערב
ימי הולדת בעולם הקולנוע
רוצים לקבל המלצות שוות כל שבוע?
הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו כל ראשון את הסרטים והסדרות הכי שווים לצפייה, ביקורות חדשות והמלצות אישיות.